Darülaceze Başkanlığı- İstanbul

22 Mart 2019

Merkezimiz’in kuşaklararası dayanışma sosyal sorumluluk  kapsamında 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Üniversitemiz gençleri ile birlikte İstanbul Darülaceze Başkanlığı’nı  22 Mart 2019 tarihinde ziyaret ettik. Darülaceze’nin tarihçesi ve yeni projeler hakkında bilgi aldık. II. Abdülhamit Han tarafından kurulduğu günden bu yana din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla bugün bile çağdaşlarının ötesinde olan; rehabilitasyon ünitesi, iş uğraş atölyeleri hakkında bilgi alarak bir ekol olan kuruluşdaki  başarılı çalışmaları inceledik. Yaşlı sakinler ile gençlerimizin derin sohbetler gerçekleştirdiği bu kuşaklararası dayanışma ziyaretinde deneyim ve bilgi paylaşımları gerçekleştirildi.

Merkez Müdürü Prof. Dr. Emine Özmete’nin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Darzülaceze Başkanı Hamza Cebeci ev sahipliğinde gençlerimiz ağırlandı.

Ankara Üniversitesi Bülteninde Yer Alan Haberimiz ↓