• “Yaşlılık Çalışmaları” Öncelikli Alanında 100/2000 YÖK Doktora Bursiyerleri ile Toplantı – 12.09.2018

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü öğrenimine devam eden ve 100/2000 YÖK Doktora bursu kapsamında “Yaşlılık Çalışmaları” öncelikli alanında bursiyer olmaya hak kazanmış bulunan öğrencileri ve Danışman Öğretim üyelerini 12 Eylül 2018 Çarşamba günü Merkezimizde ağırladık. Bu buluşmada Arkeoloji, Antropoloji, Din Sosyolojisi, Din Psikolojisi, Sağlık Kurumları Yönetimi gibi çok farklı bilim alanlarından olan bursiyerlerimizin tez konularına ilişkin istişarelerde bulunduk ve danışman öğretim üyeleri ile transdisipliner tez konularına ve projelere ilişkin fikirleri paylaşarak, tez ve proje konuları ile ilgili çalışmalara yön verdik. Ayrıca alanında çalışacak olan genç bursiyerlerimizin birbirleri ile tanışarak, sosyal ve akademik bir ağ oluşturmalarına vesile olduk.